Winkel

 • E-book: Lunchbox inspiratie

  2.97

  Ben jij ook zo zoekende naar inspiratie wat je kind(eren) mee te geven naar school? Dan is dit E-book iets voor jou!

 • Lief voor Mijn Lijf reinigings 7 daagse

  44.00

  Samen, met gelijkgestemde vrouwen, ons lichaam én geest 7 dagen reinigen. Zonder klysma's, zonder pillen, zonder andere gekke dingen, maar 'gewoon' met natuurlijke voedingsproducten die je uit de supermarkt kan kopen, en mooiste, ook bij de boer!

  En dit in combi met o.a.: ☆ makkelijke, betaalbare, no nonsens recepten die je niet perse tijdens deze reiniging nodig hebt maar gewoon als extraatje erbij krijgt ☆ Tips en tricks om jouw lichaam optimaal te reinigen van alles wat jou niet meer dient, zodat jij nu echt lichter, gelukkiger en gezonder kan Leven! 》na inschrijving ontvang je een mail met de link naar de besloten Facebookgroep waar alles plaats vindt.   ♡ 6 juni begint de volgende ronde
 • L.E.E.F. kracht, zee

  Persoonlijke kaartreading

  47.00
  Loop je ergens op vast? Heb je ergens een vraag - of vragen - over en zou je daar meer inzicht en/of bevestiging in willen? Dan is een kaartreading iets voor jou!
 • Holistic Breathwork

  97.00
  Holistic Breathwork biedt opening en verlichting op celniveau van het fysieke, maar ook mentale en emotionele systeem. In combinatie met hypnose en acupressuur, kunnen diverse klachten en kwalen verlichten tot ontwortelen door je zelfgenezingsvermogen weer te activeren. Puur met je eigen adem!
 • Lief voor Mijn Lijf reinigings 30 daagse

  97.00

  Wil jij in 30 dagen meer energie, meer rust in hoofd en lichaam, dieper slapen en een lichter gevoel in hoofd en lichaam ervaren?
    En dit zonder pillen, klysma's en andere gekke trucjes wat puur en lief voor jouw lijf is, en voor je portemonnee? Dan is deze reiniging op jouw lijf geschreven!
 • Holistisch Voedingsconsult

  107.00

  In een voedingsconsult kijk ik, hoor ik en voel ik samen met jou mee naar waar de onderliggende oorzaken liggen van waar jij tegen aan loopt. Heb je pijn? Loop je vast? Heb je ergens last van waar je maar niet de vinger op kan leggen en loop je van het kastje naar de muur? Dan is een voedingsconsult iets voor jou omdat voeding zoveel meer is dan alleen iets wat je in je mond stopt. Ook emoties, gedachten, trauma's, je verleden etc zijn voeding. Dit alles neem ik allemaal in een consult onder de loep.
 • Lichter Leven met Lipoedeem traject

  818.00
  Een geheel compleet programma om jou te helpen Lichter en Liefdevoller te Leven met Lipoedeem. Verlicht de lasten, neem de leiding over je leven terug en geniet van elke dag!