Producten

 • E-book: Lunchbox inspiratie

  2.97

  Ben jij ook zo zoekende naar inspiratie wat je kind(eren) mee te geven naar school? Dan is dit E-book iets voor jou!

 • L.E.E.F. kracht, zee

  Persoonlijke kaartreading

  33.00
  Loop je ergens op vast? Heb je ergens een vraag - of vragen - over en zou je daar meer inzicht en/of bevestiging in willen? Dan is een kaartreading iets voor jou!
 • Holistisch Voedingsconsult

  60.00
  In een voedingsconsult kijk ik, hoor ik en voel ik samen met jou mee naar waar de onderliggende oorzaken liggen van waar jij tegen aan loopt. Heb je pijn? Loop je vast? Heb je ergens last van waar je maar niet de vinger op kan leggen en loop je van het kastje naar de muur? Dan is een voedingsconsult iets voor jou omdat voeding zoveel meer is dan alleen iets wat je in je mond stopt. Ook emoties, gedachten, trauma's, je verleden etc zijn voeding. Dit alles neem ik allemaal in een consult onder de loep.
 • Holistic Breathwork

  89.00
  Holistic Breathwork biedt opening en verlichting op celniveau van het fysieke, maar ook mentale en emotionele systeem. In combinatie met hypnose en acupressuur, kunnen diverse klachten en kwalen verlichten tot ontwortelen door je zelfgenezingsvermogen weer te activeren. Puur met je eigen adem!
 • Lichter Leven met Lipoedeem traject

  818.00
  Een geheel compleet programma om jou te helpen Lichter en Liefdevoller te Leven met Lipoedeem. Verlicht de lasten, neem de leiding over je leven terug en geniet van elke dag!