Waarom gewichtstoename NIET het gevolg is van een hormonen disbalans

Als je eenmaal weet wat er echt in je lichaam gebeurt, kun je je gewicht én gezondheid weer in balans brengen.

 

Als iemand ongewenste – en dus onverklaarbare – kilo’s aankomt, betekent dit dat de lever een overvloed aan vetcellen heeft verzameld en opgeslagen, waardoor een trage, stagnerende, pre-vette of zelfs niet-gediagnosticeerde leververvetting is ontstaan. De lever is verantwoordelijk voor gewichtsproblemen in alle delen van het lichaam. Mensen die te maken hebben met gewichtsproblemen hebben vaak ook te maken met lymfeproblemen: lymfestelsels die verstopt zitten en een overvloed aan vetcellen herbergen vanwege die overbelaste lever. Denk aan aandoeningen als Lipoedeem en Lymfoedeem.

 

Onze lever is een filter dat na verloop van tijd verstopt raakt als we het niet verlichten. Vaak is een trage, stagnerende of vette lever niet alleen verstopt met vetcellen, maar ook een teken dat deze vol zit met gifstoffen zoals:

 

• Diverse wasmiddelen

• Verschillende parfums en luchtverfrissers

• Benzinedampen

• Pesticiden en herbiciden. Schoonmaakmiddelen

• Giftige zware metalen zoals kwik, aluminium(folie) en koper tot oude geneesmiddelen die in het lichaam zijn achtergebleven. Naarmate de lever verstopt raakt, verliest hij zijn vermogen om optimaal te functioneren.

 

Bleekselderijsap is één van de krachtige genezingsmiddelen voor iedereen die te maken heeft met gewichtsproblemen, of het nu gaat om ongewenste gewichtstoename of gewichtsverlies.

 

En niet alleen fysiek, de lever staat ook voor onderdrukte boosheid, woede, verdriet en angsten. Iets wat in iedere vrouw nog in het systeem kan zitten gezien je van vele vrouwengeneraties voor jou met je mee kan dragen.


 

Met het Lief voor Mijn Lijf  traject ontdek je waar diverse klachten en aandoeningen vandaan kunnen komen en wat jij en jouw lichaam daadwerkelijk nodig hebben. Ook voor losse consulten en behandelingen kun je bij mij terecht en kan je al ruimte en verlichting creëren. Je bent niet alleen, alleen jij kan zelf het roer weer in eigen handen nemen! Ik ben maar een berichtje bij je weg. 🫶