Visie en werkwijzen

Wat is L.E.E.F met Angela?

L.E.E.F staat voor:

𝐋ove – 𝐄lements – 𝐄njoy – 𝐅ood waarbij ik mij richt op vrouwen, gezinnen en (nieuwetijds/HSP) kinderen.

Door middel van de L.E.E.F methode wordt er gekeken naar het verhaal achter de persoon. 
Wat de oorzaak is achter een bepaalde klacht, of klachten, op geheel gezondheidsgebied; mentaal, fysiek, emotioneel en gevoelsniveau.

Ik geloof er in dat ieder persoon uniek is en een standaard behandeling op het gebied van voeding, beweging, leefstijl, mentaal, niet voor ieder het zelfde werkt.

Ik zie, voel en hoor jou. 
Ik zie jou als persoon aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant en gebruik hierbij mijn gevoeligheid én kennis, om te ontdekken waar de werkelijke oorzaak van de klacht, of klachten, vandaan komen.

sleutel naar je hart

Vanuit een kennismakingsgesprek, die wij online of offline voeren, kijken we of er wederzijds vertrouwen is en stem ik een op jou aangepast plan op die geheel bij jou en de hulpvraag past.

In al mijn programma’s, workshops, challenges vind ik persoonlijk contact enorm belangrijk.
Er kan veel bij je losgemaakt worden en dan is het fijn als je een back-up hebt en ik je eventueel zo nodig extra kan ondersteunen.

  • Ieder mens is uniek. 
  • Heeft een unieke leefwijze. 
  • Verwerkt alles anders dan een ander. 
  • Heeft andere doelen, dromen, wensen. 
  • Een ander lichaam en een andere mind-set. 

Ieder mens verdient dan ook een eigen persoonlijke aanpak van iemand die je begrijpt, die je ziet en die je hoort.

Als ervaringsdeskundige weet ik zeer goed hoe het is als je voelt dat er meer aan de hand is met je en hier niet juist naar gehandeld wordt. 
Hoe je jarenlang van het kastje naar de muur wordt gestuurd zonder er echt beter van te worden.

Angela-aan-het-roer

Ook weet ik hoe belangrijk het is als iemand wél jou ziet.  De hele jou van buiten én binnen. Die jou jezelf beter leert kennen. Die niet naar het symptoom kijkt, maar naar de oorzaken. 
Waar jij uit koers bent gegaan en wat er nodig is om weer de macht over het roer te krijgen, zodat het weer mag gaan stromen.

Daarom ben ik een Holistisch Voedingscoach. Ik kijk, voel en luister naar het gehele plaatje en zie voeding niet alleen als iets fysieks. Dat maakt mij Uniek!

Een investering in jezelf levert je meer op dan dat het je kost.

Ben je nieuwsgierig, maar twijfel je nog of heb je vragen, dan kunnen we vrijblijvend kennismaken. Dit kan telefonisch of via beeldbellen. Dan kan ik al je vragen beantwoorden en kun jij vertellen waar je hulp bij nodig hebt. Samen kunnen we kijken of er een wederzijdse klik is en of je graag met mij wilt starten. Een gesprek verplicht je tot niks. Het is bedoeld om je meer duidelijkheid te geven en ook om elkaar beter te leren kennen, zodat je daarna rustig kunt beslissen. Stuur me gerust een e-mail via info@angelakamstra.nl of neem contact op via het contactformulier.

Voel je welkom voor een gratis online kennismakingsgesprek