Recensies

Lieve Angela, ontzettend bedankt voor je waardevolle tijd. Na het eerste uur heb je me al geholpen om weer even een positieve boost te krijgen, wat meer te vertrouwen op mijn eigen kunnen, en gewoon zin te hebben in een 'lekker in mijn vel leven'! Dank je wel. Heel veel liefs Yvonne
vrouw Angela Kamstra
Yvonne
Onlangs een online consult met Angela gehad.Ik wil graag wat kilootjes kwijt en kon haar hulp daar wel bij gebruiken. Na heel wat aha en oh ja momenten werd door haar de vinger op de zeerste plek gelegd. Wat een openbaring! Ben met haar tips en tops aan de gang gegaan en wat een verandering! Na een paar "overgangsdagen" begin ik nu verschil te merken. Angela voelt je heel goed aan en weet precies hoe ze hier op in kan spelen. Ik kan met trots zeggen dat ook dochterlief meer groente probeert en zelfs mijn man vraagt nu om een stuk komkommer in zijn broodbak! Dank je wel Angela voor al je hulp!
vrouw Angela Kamstra
Sharon
Ik heb mee gedaan met Angela haar 30 dagen challenge. De challenge was meer dan wat ik er van had verwacht. We kregen voedingsschema's, leerden hoe we zelf zo'n schema konden maken. Hoe we een planning konden maken. Kregen allemaal opdrachten. En daardoor ook nieuwe inzichten. Angela was er altijd voor vragen en tips. Heel erg fijn en daardoor vond ik het ook motiverend om me in te zetten. Ik ben geïnspireerd geraakt om door te gaan. Angela heel erg bedankt voor de afgelopen 30 dagen. En de dagen die nog gaan komen. Je bent een topper!
vrouw Angela Kamstra
Catharina
Bij GMB Coaches mocht ik samenwerken met Angela, een actieve dame met veel wilskracht! Daarnaast een goede, gemotiveerde en enthousiaste coach met prachtige coachingskwaliteiten. Kijkt naar het individu en laat de klant inzien wat voeding met je lichaam doet. Door haar eigen ervaring heeft Angela een goede kijk op wat voeding kan betekenen bij chronische zieken. Open, eerlijk en de juiste mindset! Angela een coach met een mooie hart als persoon en coach!
vrouw Angela Kamstra
Denise Oosterom
Mentaal in Balans
Na al 30 jaar vermoeidheidsklachten te hebben en later ook lipoedeem en schilklierproblemen werd ik door Angela gewezen op Personal Hormonal Profiling. Nu ben ik twee weken bezig met aangepaste voeding en krachttraining, en zelfs na deze korte tijd ben ik al afgevallen, minder moe en houd ik ook minder vocht vast. Het programma is makkelijk vol te houden en deze snelle resultaten motiveren me om door te gaan, dank je wel Angela voor al je goede tips!
vrouw Angela Kamstra
Liesbeth de Ruiter
Ik ken Angela al een tijdje en werken wij samen bij Unique Sweets, maar heb buiten dat om wel wat te melden over Angela haar deskundigheid wat betreft voeding. Door de samenwerking heb ik veel geleerd en ook toegepast bij mij thuis door ons voedingspatroon te veranderen. Mijn zoon van negen had overgewicht. Doordat zijn voedingspatroon ook mee veranderde is hij naast dat hij meer is gaan bewegen ook een dikke acht kilo in zeven maanden tijd afgevallen. Dit door met name Angela haar adviezen en deskundigheid over voeding. Bedankt!
vrouw Angela Kamstra
Samantha Hendriks
Ik ben bij Angela terecht gekomen doordat ik klachten van chronische vermoeidheid heb, daarnaast heb ik Prikkelbaar Darm Syndroom en ervaar veel stress. 6 dagen ben ik nu bezig met het voedingsschema dat uit mijn PHP-plan is gekomen. En ik merk nu al verschil! Mijn darmen beginnen zich te herstellen en ook ben ik op een andere manier moe. Niet meer helemaal uitgeblust en het belemmerd mijn dagelijks leven ook niet meer. Wat ontzettend fijn! Zo zie je maar wat goede voeding voor je lichaam kan doen. Alhoewel ik dit zeker niet doe om af te vallen, is het toch fijn te merken dat ik in deze dagen een stuk strakker in mijn vel ben komen te zitten. 🙂 Daarnaast is Angela een erg lief mens die je graag wil helpen. Haar steun en coaching vind ik dan ook super! Zelfs het eerste boodschappenlijstje heeft ze voor mij gemaakt zodat ik even mijn weg kon vinden in de nieuwe producten. Dus al met al ben ik ontzettend tevreden, ik weet nu al dat ik nooit meer terug wil naar mijn voedingspatroon van hiervoor.
vrouw Angela Kamstra
Karin Grondsma
Na een moeilijke periode heb ik eindelijk voor mezelf gekozen en heb ik contact gezocht met Angela. Ik voelde mij niet fit en had nergens zin in, maar met 2 kinderen moet je wel doorgaan ondanks hoe je je voelt. Na het hele boekwerk doorgelezen te hebben over P.H.P heb ik de knoop doorgehakt om voor mezelf te kiezen en ik moet je zeggen dat dat heel goed voelt! Ik voel me nu veel fitter en heb energie voor 10, ik kan alles weer aan! . Ik heb 4 weken online coaching gehad van Angela. Ik heb er erg veel aan gehad en heb er nog steeds veel aan. Ik ga ook nog naar Angela toe voor de metingen tot ik mijn doel heb bereikt. Als mensen mij vragen wat voor dieet ik volg vertel ik ze dat het geen dieet is maar dat ik bewuster ben gaan eten, en als ze tegen mij zeggen dat wil ik ook wel dan zeg ik, dat ik wel een hele goeie coach ken die je heel graag wil helpen!
vrouw Angela Kamstra
Bianca Niehof
Ik wilde je even laten weten dat ik drie/vier maand geleden een berichtje wat bij mij langs kwam van jou over het drinken van water op de nuchtere maag ’s ochtends ben gaan doen. Ik had enorme problemen met incontinentie van ontlasting. Door een aantal ingrepen van het ziekenhuis werd dit steeds erger. Ik ben begonnen met het drinken en heb het ziekenhuis gebeld dat ik niet meer kom. Ik ben van al mijn darmproblemen af. Het is niet uit te leggen hoe dankbaar ik ben, want mijn leven werd sociaal gezien niet leuk. Ik durfde niks meer en sleepte altijd met onderbroeken. Wat heb ik er veel verdriet om gehad en nu voel ik mij genezen!
vrouw Angela Kamstra
Marja