Programma's

 • Lief voor Mijn Lijf reinigings 7 daagse

  44.00

  Samen, met gelijkgestemde vrouwen, ons lichaam én geest 7 dagen reinigen. Zonder klysma's, zonder pillen, zonder andere gekke dingen, maar 'gewoon' met natuurlijke voedingsproducten die je uit de supermarkt kan kopen, en mooiste, ook bij de boer!

  En dit in combi met o.a.: ☆ makkelijke, betaalbare, no nonsens recepten die je niet perse tijdens deze reiniging nodig hebt maar gewoon als extraatje erbij krijgt ☆ Tips en tricks om jouw lichaam optimaal te reinigen van alles wat jou niet meer dient, zodat jij nu echt lichter, gelukkiger en gezonder kan Leven! 》na inschrijving ontvang je een mail met de link naar de besloten Facebookgroep waar alles plaats vindt.   ♡ 6 juni begint de volgende ronde
 • Lief voor Mijn Lijf reinigings 30 daagse

  97.00

  Wil jij in 30 dagen meer energie, meer rust in hoofd en lichaam, dieper slapen en een lichter gevoel in hoofd en lichaam ervaren?
    En dit zonder pillen, klysma's en andere gekke trucjes wat puur en lief voor jouw lijf is, en voor je portemonnee? Dan is deze reiniging op jouw lijf geschreven!
 • Lichter Leven met Lipoedeem traject

  818.00
  Een geheel compleet programma om jou te helpen Lichter en Liefdevoller te Leven met Lipoedeem. Verlicht de lasten, neem de leiding over je leven terug en geniet van elke dag!