Diensten

 • E-book: Lunchbox inspiratie

  2.97

  Ben jij ook zo zoekende naar inspiratie wat je kind(eren) mee te geven naar school? Dan is dit E-book iets voor jou!

 • Sale!

  Persoonlijke kaartreading

  15.00
  Een op jou afgestemde kaartreading dat zowel online via videobellen kan plaats vinden als op afstand waarbij je niet online aanwezig hoeft te zijn.
 • Energetische massagebehandeling

  88.00
  Een verlichtende, reinigende en ontspannende massagebehandeling van het fysieke, maar ook mentale en emotionele lichaam. Tijdens deze massage masseer ik de huid, spieren en weefsels, maar ook de diepere lagen.
 • Holistisch Voedingsconsult

  89.00
  In een voedingsconsult kijk ik, hoor ik en voel ik samen met jou mee naar waar de onderliggende oorzaken liggen van waar jij tegen aan loopt. Heb je pijn? Loop je vast? Heb je ergens last van waar je maar niet de vinger op kan leggen en loop je van het kastje naar de muur? Dan is een voedingsconsult iets voor jou omdat voeding zoveel meer is dan alleen iets wat je in je mond stopt. Ook emoties, gedachten, trauma's, je verleden etc zijn voeding. Dit alles neem ik allemaal in een consult onder de loep.
 • Holistic Breathwork 1 op 1

  89.00
  Holistic Breathwork biedt opening en verlichting op celniveau van het fysieke, maar ook mentale en emotionele systeem. In combinatie met hypnose en acupressuur, kunnen diverse klachten en kwalen verlichten tot ontwortelen door je zelfgenezingsvermogen weer te activeren. Puur met je eigen adem!
 • Holistisch voedingsconsult

  95.00
  Inclusief intake. Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.