MonkeyPlatter

'' Ik ben door Angela in aanraking gekomen met de MonkeyPlatter methode. In eerste instantie voor mijn slecht etende kinderen. Maar door deze methode zijn niet alleen zij beter gaan eten, maar ik zelf en mijn man ook! We zitten zoveel lekkerder in ons vel, hebben meer energie en zijn we dichterbij elkaar gekomen. De methode omvat alles wat je wilt voor je gezin en meer dan ik vantevoren had verwacht!''  
vrouw Angela Kamstra
Liesbeth de Graaf

Ken je dat…

Je kind die niet wil eten of niet gevarieerd wil eten?

Dagelijks strijd leveren om eerst je kind het eten op te laten eten in plaats van het toetje?

Elke dag maar weer bedenken wat je nu weer voor eten gaat maken?

Heb jij het gevoel dat je…

Al van alles hebt geprobeerd, maar zonder gewenst resultaat?

Allang blij bent dat er wat binnen komt, maar je eigenlijk liever anders hebt?

Met je handen in je haar zit?

MonkeyPlatter logo Angela Kamstra

Een simpel en effectief wondertool!

Mijn naam is Angela Kamstra en ik weet hoe het is als je van het kastje naar de muur wordt gestuurd als je op zoek bent naar goede voeding voor je kind. Door het enorme aanbod van zogenaamde gezonde voeding, zag ik door de bomen het bos niet meer. Er was te veel aanbod, maar ik mistte de info die ik toen nodig had. Wat is nou echt goed voor mijn kind waar geen troep in zit? Wat mag ze wel. Wat mag ze niet? Hoe kan ik dit zonder strijd aanbieden?

Toen mijn dochter anderhalf jaar oud was, kwam ik met dit simpele, maar zeer effectieve wondertool in aanraking. Ze zat in een fase in van: heel goed eten naar niets meer willen eten, behalve ongezonde dingen. Stress, huilpartijen en compensaties. Toch maar die boterham met hagelslag of toch maar dat toetje. Als zij maar iets binnen kreeg. Dit was alleen niet de manier die ik voor ogen had en het motiveerde haar ook niet om beter te gaan eten.

MonkeyPlatter

Ik ben toen gaan zoeken naar (h)erkenning en kwam uit op de MonkeyPlatter. Kinderen zijn zeer gevoelig voor geur, kleur en samenstelling. Door middel van dit te scheiden en je manier van presentatie, maakt het aanbod werkelijk een feestje. Elk moment weer. Mijn dochter haar eerste kennismaking was echt priceless. Sindsdien eet ze erg goed. Ze is minder snel moe. Kan zich beter focussen. Eet gevarieerd. Lust een stuk meer en probeert ook van alles uit.

Ook ik zelf eet nu een stuk beter, fijner en gevarieerder. Ik kwam er achter dat het zoveel meer is dan alleen voeding. Het draait vooral om weer plezier hebben, rust, meer tijd voor jezelf én voor elkaar. Energie ervaren, even in het nu zonder alle dagelijkse prikkels eromheen. Het bevordert je eigen creativiteit en het kind in jou.

Zoveel kinderen én ouders die struggelen om hun kind dé voeding te geven die ze nodig hebben om groot en sterk te kunnen worden.

DAT KAN ANDERS!

monkeyplatter met Angela Kamstra

Wil jij…

  • Het plezier weer terug zien in je gezin en aan tafel?
  • Je kind op een leuke en effectieve manier weer leren eten?
  • Zelf weer lekkerder in je vel zitten, energie ervaren en rust?
MonkeyPlatter

Ik heb speciaal voor jou een methode ontwikkeld dat jou hierbij gaat helpen!
Samen gaan wij een mooie reis maken waarin jij en je kind weer kunnen genieten van eten én van elkaar.

Benieuwd wat ik voor je, je gezin kan betekenen? 

Vraag dan een kennismakingsgesprek aan!

MonkeyPlatter Serviezen!

Je kunt hele leuke serviezen kopen in mijn webshop.
Keuze uit verschillende designs! 

KLIK HIER!

Kinderservies Krab

Besloten facebook groep

Wil je graag vrijblijvend kennis maken met deze methode met diverse gelijkgestemden?
Of je nu professional bent, met kinderen werkt, zelf geen kinderen hebt maar graag beter voor jezelf wilt zorgen, tante of oma bent… Iedereen is welkom!

E-book MonkeyPlatter

€ 21,95

E-book MonkeyPlatter

Kinderen zijn zeer gevoelig voor geur, kleur en samenstelling. Door middel van dit te scheiden en je manier van presentatie, maakt het aanbod werkelijk een feestje. Elk moment weer. Mijn dochter haar eerste kennismaking was echt priceless. Sindsdien eet ze erg goed. Ze is minder snel moe. Kan zich beter focussen. Eet gevarieerd. Lust een stuk meer en probeert ook van alles uit.

In dit E-book leg ik uit hoe ook jij weer het plezier terug kunt krijgen aan tafel!