MonkeyPlatter

MonkeyPlatter

De Monkeyplatter, een geweldige tool om jou en je dierbaren te ondersteunen om ‘weer’  te kunnen genieten van ‘gezond’ eten. Gezond tussen haakjes omdat steeds meer kinderen, maar ook volwassenen, moeite hebben met überhaupt eten an sich.

De MonkeyPlatter is een simpele, maar zeer effectieve manier om jong én oud(er) weer gezond te laten eten met een glimlach!

De tijd van nu vergt ontzettend veel van ons. Opeens zijn onze zekerheden onzeker. Weten niet meer wat wel en wat beter niet te eten, en zitten we meer dan anders met ons gezin op elkaars lip. Dit heeft niet alleen effect op ons, op het zorgen voor ons zelf, maar ook op onze kinderen. Ze zijn prikkelbaar, eten slecht of ongezond en zijn moe. Je zou zeggen dat ze iets spiegelen..

70% van de mensen eet nu meer dan 30 jaar geleden. Ook zijn er nu ruim 65% van de mensen chronisch ziek en/of ervaren chronische klachten. We weten allemaal dat gezond eten belangrijk is, zeker nu, maar waar te beginnen? En vooral, hoe vol te houden? En ook nog voor het hele gezin.

Daar kan de MonkeyPlatter je bij helpen! 

Kinderen, maar ook wij, zijn gevoelig voor geur, kleur en samenstelling. Door je eten te scheiden, meer kleur toe te voegen en er eventueel leuke prikkers in te doen, creëer je een echt feestje!

Elke dag. Elk moment. 

Het mooie is dat deze presentatie daadwerkelijk slechts een serveerbord is voor alle mooie processen die erbij ontstaan. 🙌

*Je kind ervaart geluk, blijheid – en jij en je gezin ook.

* Je bent beide bezig met dat wat er nu is zonder andere afleiding en gedachten. 

* Je krijgt een variatie aan essentiële voedingsstoffen binnen.

* Het zelfvertrouwen worWil jij in 30 dagen meer energie, meer rust in hoofd en lichaam, dieper slapen en een lichter gevoel in hoofd en lichaam ervaren?

  En dit zonder pillen, klysma’s en andere gekke trucjes wat puur en lief voor jouw lijf is, en voor je portemonnee? Dan is deze reiniging op 

* Spanning wordt losgelaten, ontspanning wordt toegelaten.

* Gelukshormonen gaan aan.

* Je krijgt een positievere ervaring met eten (denk aan Eetstoornissen/eettrauma’s)Dit complete e-book geeft je diverse gezonde, leuke én handige tips om je kind (én jezelf) met meer plezier te laten eten. Op school, maar ook: onderweg, op het werk, bij een uitje.. (lees ook mijn persoonlijke blog) – volgt nog…

* Zintuigen, motoriek en spijsvertering worden bevorderd, zo ook het immuunsysteem.

* Jouw innerlijk kind komt weer naar buiten door het creëren, creatief bezig zijn en door te spelen.

Benieuwd wat dit voor jou kan doen? Al meer dan 4000 gezinnen, jong volwassenen, volwassenen, ouderen, inclusief: bedrijven, scholen, gastouders, speelparken, BSO, verzorgingshuizen en kinderopvang, ervaren dagelijks de positieve effecten.

(Ik geef ook workshops, lezingen en trainingen op locatie (school, opvang, bedrijf, ouderenzorg, vereniging, speelpark..) en online. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden)

Op dit moment ben ik het complete e-book aan het vernieuwen. Komt er een nieuw online programma en ben ik een spel aan het ontwikkelen!🥳

Wil je nu alvast basis inspiratie opdoen? Meld je dan aan in de gratis facebookgroep en start ook met jouw eigen apenbordje! 

🐵 Stapje voor stapje, vakje voor vakje, hapje voor hapje. 🐵

E-book lunboxinspiratie €2,97

Recensies

Dominique-Visser

Ik ken Angela al langere tijd, maar had nog nooit een visualisatie bij haar gedaan. Dit deden we via videochat. Na even gewoon bij gepraat te hebben. gingen we de visualisatie doen. Was best even raar in het begin. Met je ogen dicht op de bank zitten en luisteren naar Angela haar stem die je op een prettige rustige manier begeleid, helpt. Doordat ik in het begin toch even gespannen was kon ik al gauw verschil merken in mijn lichaam en dan bedoel ik ontspannen en in mijn linkerarm tintelingen. Het voelde net als of het allemaal beter ging stromen de energie, doorbloeding. Tijdens de visualisatie werd er op de ademhaling gelet, een kleur benoemen die voor mij goed voelde veilig en door eigen handen op hart en onderbuik te leggen contact te maken met je innerlijk, het voelen van je ademhaling. Het tintelen in mijn linkerarm was in het begin een raar en ook wel even naar gevoel maar dat nam dat veranderde al gauw naar een goed gevoel aangenaam. het voelde heel goed.

Mijn arm werkte daarna ook wat beter. Ik heb in 2015 een herseninfarct gehad en heb nog rest verschijnsel in mijn linker arm en been en kon echt duidelijk verschil voelen. De ademhalingsoefening pas ik nu vaker toe om goed in mijn rust te komen en merk dat dat echt helpt. Ik raad het echt aan een visualiatie te doen. Het heeft mij nu al geholpen om dichterbij mezelf te kunnen komen.

Dominique Visser

A (2)

Ik heb een online consult met Angela gehad nadat we eerst kennis gemaakt hadden. Angela bood mij een consult van een uur aan om dieper op mijn vragen en klachten in te kunnen gaan. Ik had geen idee wat ik er van kon verwachten, dus het was voor mij een kwestie van ervaren en over me heen laten komen. Een uur? Dat is best lang, waar moeten we het allemaal over hebben? Dat is wat ik dacht. Maar wat ging dat uur snel voorbij! We hebben een heel open en eerlijk gesprek gehad. Een gesprek over lichamelijke klachten, psychische klachten, over eetgedrag, schema’s en noem maar op! Voor mij een heel waardevol gesprek waar ik zeker veel mee kan.

Ik ben niet zo van het beeldbellen, maar het viel me eigenlijk erg mee. De sfeer was ontspannen en ik kreeg heldere en duidelijk tips en adviezen, maar bovenal adviezen waar ik ook daadwerkelijk wat mee kan! Dus niet van die adviezen die aan Jan en allemaal gegeven worden, maar advies op maat, advies wat IK nodig heb, wat bij mij als persoon past EN advies wat in de praktijk haalbaar is. Daarnaast stuurde ze mij dezelfde dag nog het verslag van ons gesprek toe, kreeg ik ontspanningsoefeningen mee en nog wat andere praktische tips..

Ik kan zo een hele pagina vullen met hoe enthousiast ik ben over ons gesprek, maar ik zou gewoon zeggen; ervaar het zelf! Het is de investering meer dan waard!

Yvonne