MonkeyPlatter

MonkeyPlatter

De Monkeyplatter, een geweldige tool om jou en je dierbaren te ondersteunen om ‘weer’  te kunnen genieten van ‘gezond’ eten. Gezond tussen haakjes omdat steeds meer kinderen, maar ook volwassenen, moeite hebben met überhaupt eten an sich.

De MonkeyPlatter is een simpele, maar zeer effectieve manier om jong én oud(er) weer gezond te laten eten met een glimlach!

De tijd van nu vergt ontzettend veel van ons. Opeens zijn onze zekerheden onzeker. Weten niet meer wat wel en wat beter niet te eten, en zitten we meer dan anders met ons gezin op elkaars lip. Dit heeft niet alleen effect op ons, op het zorgen voor ons zelf, maar ook op onze kinderen. Ze zijn prikkelbaar, eten slecht of ongezond en zijn moe. Je zou zeggen dat ze iets spiegelen..

70% van de mensen eet nu meer dan 30 jaar geleden. Ook zijn er nu ruim 65% van de mensen chronisch ziek en/of ervaren chronische klachten. We weten allemaal dat gezond eten belangrijk is, zeker nu, maar waar te beginnen? En vooral, hoe vol te houden? En ook nog voor het hele gezin.

Daar kan de MonkeyPlatter je bij helpen! 

Kinderen, maar ook wij, zijn gevoelig voor geur, kleur en samenstelling. Door je eten te scheiden, meer kleur toe te voegen en er eventueel leuke prikkers in te doen, creëer je een echt feestje!

Elke dag. Elk moment. 

Het mooie is dat deze presentatie daadwerkelijk slechts een serveerbord is voor alle mooie processen die erbij ontstaan. 🙌

*Je kind ervaart geluk, blijheid – en jij en je gezin ook.

* Je bent beide bezig met dat wat er nu is zonder andere afleiding en gedachten. 

* Je krijgt een variatie aan essentiële voedingsstoffen binnen.

* Het zelfvertrouwen wordt vergroot.

* Spanning wordt losgelaten, ontspanning wordt toegelaten.

* Gelukshormonen gaan aan.

* Je krijgt een positievere ervaring met eten (denk aan Eetstoornissen/eettrauma’s) 

* Zintuigen, motoriek en spijsvertering worden bevorderd, zo ook het immuunsysteem.

* Jouw innerlijk kind komt weer naar buiten door het creëren, creatief bezig zijn en door te spelen.

Benieuwd wat dit voor jou kan doen? Al meer dan 4000 gezinnen, jong volwassenen, volwassenen, ouderen, inclusief: bedrijven, scholen, gastouders, speelparken, BSO, verzorgingshuizen en kinderopvang, ervaren dagelijks de positieve effecten.

(Ik geef ook workshops, lezingen en trainingen op locatie (school, opvang, bedrijf, ouderenzorg, vereniging, speelpark..) en online. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden)

 

Wil je nu alvast basis inspiratie opdoen? Meld je dan aan in de gratis facebookgroep en start ook met jouw eigen apenbordje! 

 

🐵 Stapje voor stapje, vakje voor vakje, hapje voor hapje. 🐵

Recensies

Ik merk dat ik makkelijker vind om in het hier en nu te leven en vind eten gewoon weer leuk! Ik heb de knoop doorgehakt. Ik ga mijn medicatie afbouwen die ik vooral nodig had om mijn hoofd rustig te houden, voor de "Wat als" gedachten. Met de tools van Angela haar MonkeyPlatter en PHP methode, naast haar intuïtieve gave, merk ik dat ik de medicatie niet meer nodig heb!
vrouw Angela Kamstra
Mandy 32 jaar