Mijn verhaal

Angela Kamstra

Mijn naam is Angela Kamstra geboren in 1986 en woonachtig in Harlingen te Friesland. Mijn kracht als Holistisch – Energetisch Voeding, Brein & Ademtherapeut ligt hem in de eigen ervaring. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn als jij voelt dat er iets mis is met je, maar specialisten hier niet mee omgaan zoals jij dat wilt. Het op mijn eigen gevoel af te gaan en onderzoeken te doen, heeft mij er toe gebracht om met de volle overtuiging jou ook op dat punt te brengen, zodat jij weer één met je lichaam bent en kunt genieten van jezelf en alles om je heen

Naast therapeut ben ik moeder van twee heerlijke meiden. De reden dat ik mij ben gaan verdiepen in de voeding en Holistische wereld heeft te maken met mijn chronische achtergrond. Ik kampte jarenlang met buikklachten (Prikkelbaar Darm Syndroom) en heb vanaf jongs af aan kinder CARA gehad, wat nu bekend staat als Astma. Na mijn twintigste kreeg ik vetophopingen aan billen en benen (van boven bleef ik slank) en gewrichtsklachten. Dit kreeg de naam Lipoedeem en Fibromyalgie. Ik zou steunkousen tot mijn liezen moeten dragen, kousen voor de armen, niet zwanger mogen worden, in een rolstoel belanden en niet kunnen afvallen, dan hebben we het nog niet eens over de tal van medicatie die ik moest nemen. Daar stond ik dan als vierentwintig jarig jonge bloem in de bloei van mijn leven met haar vierde diagnose.

Sporten en eten zijn altijd een issue voor mij geweest. Sporten was te pijnlijk en te vermoeiend, de motivatie was er wel. Voeding kreeg ik, door al dat diëten en bijkomende stress, een afkeer tegen. Mijn gevoel zei niet op te geven terwijl mijn lichaam niet meer kon en ergens wilde ik zelf ook niet meer. Juist op dat moment ontmoette ik door ‘puur toeval’ een PHP trainer op een weekend weg in Frankrijk waardoor ik in aanraking kwam met Overload, waar ik inmiddels de PHP en TOP A trainer opleiding heb gedaan. Zij vertelden mij dat ik wel degelijk af zou kunnen vallen en gezonder kon worden.

vlinder Angela Kamstra

Toen ik naar mijn gevoel wist te luisteren
ging er een nieuwe wereld voor mij open

In acht maanden tijd, na de eerste bevalling van onze kerngezonde dochter, ben ik 24 kilo kwijtgeraakt en heb ik zo goed als geen pijn meer! 24 kilo kwijt. Terwijl er werd beweerd dat ik niet zou kunnen afvallen. Meest belangrijke nog, is dat ik gezonder ben geworden van binnen ,en buiten! Wie had nou gedacht dat de meeste kwalen en aandoeningen vanuit je voeding komen? Ik zeker niet!! Alles wordt gestuurd door je hormonen die, met de juiste voeding, training en mind-set, gevoed moeten worden. Als er ook maar 1 wat te weinig krijgt, trekt het de anderen, met alle gevolgen van dien, met zich mee.

Mijn inspiratie, motivatie, mijn drijfveer en mijn kracht zijn mijn dochters. Na de bevalling van de oudste ben ik nog dieper alles gaan uitzoeken en om mijzelf sterker en gezonder te maken, maar vooral ook voor haar. Zij heeft extra kans om te krijgen wat ik heb en nu ik weet dat voeding, stress en beweging daar heel veel invloed op kan hebben, heb ik een bedrijf opgezet omdat zoveel meer mensen jong en oud struggelen met zichzelf en steeds meer klachten krijgen. Mijn droom is dan ook ieder mens weer de beste versie van zichzelf te laten terugvinden & Lichter te laten Leven. Met en zonder chronische klachten!