Lief voor Mijn Lijf traject

Lief voor Mijn Lijf traject

Het all - in Lief voor Mijn Lijf traject voor wie er klaar voor is dé volgende stappen te nemen, patronen te doorbreken en antwoorden te krijgen waarom je je voelt zoals je je voelt en dingen verlopen zoals ze verlopen om nu echt long term Lichter te kunnen leven

In dit traject, wat ik het Lief voor Mijn Lijf traject noem en mijn volledigste aanbod is, zet ik intuïtief – en altijd in overleg – bepaalde behandelingen in die afgestemd zijn op jou als: Breathwork, Acupressuur, Reiki, Energetische massage, Healing, Visualisatie, Trauma release, Opstelling.. Dit is maar net wat zich in het moment, in het traject, aandient en nodig is. Je ontvangt 100% wat er in dat moment nodig is.

High-end coaching waarbij je het totale pakketje krijgt omdat jij ook een totaal persoon bent. Ik geloof niet in het of of. Klachten, ziekten, gedachten, emoties, patronen, hebben altijd meerdere onderliggende oorzaken die niet alleen door voeding komen, te weinig beweging, teveel stress of.. Het is vaak en en en. Ook is het niet altijd iets wat in korte tijd ontstaan is maar mogelijk al je hele leven in je sluimert maar bepaalde triggers dit tot uiting hebben gebracht. Ook hoeft de bepaalde klacht, emotie o.i.d. niet perse van jou te zijn maar heb je het overgenomen van iemand zoals bijvoorbeeld je (voor)ouders. En dat is dus niet zomaar met een dieet, sport of behandeling verholpen.

Als levenslange ervaringsdeskundige op al deze gebieden weet ik maar al te goed hoe het is om van kastje naar de muur te worden gestuurd, niet erkend/gehoord/gezien te worden en van behandeling naar behandeling, van arts naar arts te gaan en van dieet naar dieet. Alleen met niet of kort resultaat. Tot ik er achter kwam dat niks hetzelfde werkt voor meerdere mensen omdat ieder mens uniek is. Een eigen blauwdruk heeft en een eigen leefstijl wat invloed heeft op jouw doen en laten. Op jouw gezondheid, gedachten en emoties.

Daarom is het zo enorm belangrijk iemand te hebben die je wél ziet, je wél hoort en je wél begrijpt. Die volledig afgestemd is op jou. Op jouw lichaam, jouw gezondheid en jouw reis naar jouw droombestemmingen. Iemand die jou helpt zelf het roer weer in handen te kunnen nemen. De signalen van je lichaam leert begrijpen en hiermee weer leert samen te werken in plaats van tegen te strijden, want al jouw sleutels naar verlichting liggen al in je! Je dient alleen deze dichtgemetselde deuren weer te openen en dat is 1 van de moeilijkste dingen omdat je deze deuren niks voor niks dichtgemaakt hebt. Vaak onbewust.

In dit traject heb je mijn commitment om als jouw reisbegeleidster samen te zoeken naar deze sleutels en jij weer de kapitein van jouw eigen schip kan worden om elk volgende storm zelf te trotseren en de stroming, de levensenergie, stromend te houden in de voor jou juiste richting.


☆ Extra’s!

○ Binnen onze consulten in, die zowel online als offline plaatsvinden (je dient minimaal 2x in Harlingen te komen, of anders in overleg) met een max van 3 weken (uitzonderingen uitgezonderd), krijg je de mogelijkheid om tussentijds met mij te appen en/of te mailen voor wanneer je iets wilt delen, vragen o.i.d.

○ E-book met boordevol LvML recepten.
○ Mini fotoshoot voor en na.
○ Persoonlijke afgestemde kaartenboodschap voor en na
○ Workshop: creëer je eigen routekaart naar je droombestemming

♡ Ook dit traject is in termijnen te betalen.


• De consulten worden samen afgestemd wanneer deze plaats vinden en waar. Of hier in Harlingen of online.

• Het is ook mogelijk voor bijvoorbeeld het 3 maanden traject te gaan en daarna eventueel losse consult(en) te boeken. Vraag gerust naar de mogelijkheden en/of meer informatie.

Optie 1

3 maanden – 5 consulten en alle extra’s er omheen en er tussen +100% mij als jouw afgestemde persoonlijke reisleidster = €2244,-

Optie 2

》6 maanden – 10 consulten + alle extra’s is = €4444,-

Optie 3

》 9 maanden – 15 consulten + alle extra’s = €6699,-