Lichter Leven met Lipoedeem 

Lichter Leven met Lipoedeem 

Op deze pagina vind je alle informatie en diensten met betrekking tot Lipoedeem. Al mijn diensten zijn gericht op iedere ‘chronische’ fysieke en of emotionele, mentale klacht en/of aandoening, maar als mede lotgenote weet ik hoe je specifiek in deze aandoening zo zoekende kan zijn. Daarom verdient dit haar eigen pagina zodat jij alle ins- en outs hierover overzichtelijk kan vinden.

Recensies

Lichter Leven met Lipoedeem. Nu het traject bijna is afgerond, deel ik graag mijn ervaring met jullie.

Voordat ik bij Lichter Leven met Lipoedeem terechtkwam, had ik al vier jaar van revalidatie achter de rug (naast lipoedeem heb ik ook hyperreactieve astma en Chronisch pijn en Vermoeidheid Syndroom). Ik dacht: eindelijk ben ik in balans, ik ben er, ik heb het optimale resultaat bereikt.

Toen de oproep van Lichter Leven met Lipoedeem voorbijkwam, werd ik erdoor aangetrokken, alsof mijn lichaam wist dat ik het nodig had. Ik ben heel blij dat ik JA heb gezegd! Het is fantastisch om met andere dames mee te gaan in het proces, en wat zo mooi is: bij het traject is een positieve insteek de uitgangspositie.

Is het gemakkelijk? Nee. Het vraagt inzet, graafwerk in mijn innerlijke zelf, ontdekken wat werkt en wat niet, mezelf toestaan om naar mijn lichaam te luisteren, me overgeven aan het onbekende, maar wat ik ervoor terug heb gekregen is enorm waardevol. Ik leer op een andere manier naar mezelf kijken, leer begrijpen hoe ik ‘werk’, allemaal op mijn eigen tempo, met de steun van iedereen in de groep.

Wat Angela en Marieke doen is iets unieks; ze lieten me mijn eigen kracht ontdekken en gaven me handvatten om mijn kracht te ontwikkelen. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor.

Drie maanden geleden vroeg ik mezelf af: hoe kun je lichter leven met lipoedeem? Het kan echt en wat gun ik het jou om dit ook te ervaren.
vrouw Angela Kamstra
Ursula