L.E.E.F. Online powersessie

L.E.E.F. Online powersessie

Een sessie van 45 tot 60 minuten voor wie al klant is geweest maar graag een opfrissing wilt, verheldering wilt op een bepaalde klacht en/of in een bepaalde situatie. 
Ik kijk naar waar het blokkeert, waardoor het blokkeert en wat er voor nodig is deze blokkade(s) op te heffen om de energie weer te laten doorstromen wat we ter plekke al in gang zetten.

Recensies

Ik heb het gevoel dat er weer meer ruimte in mijn lijf en hoofd is gekomen. Tijdens het Lief voor Mijn Lijf trajecten al zoveel lagen kunnen helen, maar toch is het heel fijn zo nu en dan even een APK voor mijzelf in te zetten. En dat doe ik het liefst bij Angela. Nogmaals bedankt voor je luisterend oor, je steun en het creëren van een veilige space zodat ik weer verder aan mijzelf kan werken.
vrouw Angela Kamstra
Wendy