L.E.E.F methode

L.E.E.F Methode

𝐋ove - 𝐄lements - 𝐄njoy - 𝐅ood waarbij ik mij richt op vrouwen, gezinnen en (nieuwetijds/HSP) kinderen.

Door middel van de L.E.E.F methode wordt er gekeken naar het verhaal achter de persoon. Wat de oorzaak is achter een bepaalde klacht, of klachten, op geheel gezondheidsgebied; mentaal, fysiek, energetisch en zielsniveau.
 
Ik geloof er in dat ieder persoon uniek is en een standaard behandeling op het gebied van; voeding, beweging, leefstijl, ontspanning, begeleiding/coaching niet voor ieder het zelfde werkt.
 
Iedereen heeft een unieke eigen leefwijze. Verwerkt alles anders dan een ander. Heeft andere doelen, dromen en wensen. Een ander lichaam, andere verwerkingen en een andere mindset.
Ieder mens verdient dan ook een eigen persoonlijke aanpak van iemand die je begrijpt, die je ziet en die je hoort!
 
Als ervaringsdeskundige weet ik zeer goed hoe het is als je voelt dat er meer aan de hand is met je, of een naaste, en hier niet (juist) naar gehandeld wordt.
Hoe je jarenlang van het kastje naar de muur wordt gestuurd zonder er echt beter van te worden.
 
Ook weet ik hoe belangrijk het is als iemand wél jou ziet.
Die jou jezelf nog beter leert kennen.
Die niet naar het symptoom kijkt, maar naar de oorzaken. Die verder kijkt naar waar de kinken in de kabels liggen, hoe deze weer in verbinding kunnen staan zodat het weer mag gaan stromen.

Holistic Breathwork

L.E.E.F. Online powersessie

PHP Meting

Reinigings 30 daagse

Je eigen L.E.E.F. kompas maken

Recensies

Dominique-Visser

Ik ken Angela al langere tijd, maar had nog nooit een visualisatie bij haar gedaan. Dit deden we via videochat. Na even gewoon bij gepraat te hebben. gingen we de visualisatie doen. Was best even raar in het begin. Met je ogen dicht op de bank zitten en luisteren naar Angela haar stem die je op een prettige rustige manier begeleid, helpt. Doordat ik in het begin toch even gespannen was kon ik al gauw verschil merken in mijn lichaam en dan bedoel ik ontspannen en in mijn linkerarm tintelingen. Het voelde net als of het allemaal beter ging stromen de energie, doorbloeding. Tijdens de visualisatie werd er op de ademhaling gelet, een kleur benoemen die voor mij goed voelde veilig en door eigen handen op hart en onderbuik te leggen contact te maken met je innerlijk, het voelen van je ademhaling. Het tintelen in mijn linkerarm was in het begin een raar en ook wel even naar gevoel maar dat nam dat veranderde al gauw naar een goed gevoel aangenaam. het voelde heel goed.

Mijn arm werkte daarna ook wat beter. Ik heb in 2015 een herseninfarct gehad en heb nog rest verschijnsel in mijn linker arm en been en kon echt duidelijk verschil voelen. De ademhalingsoefening pas ik nu vaker toe om goed in mijn rust te komen en merk dat dat echt helpt. Ik raad het echt aan een visualiatie te doen. Het heeft mij nu al geholpen om dichterbij mezelf te kunnen komen.

Dominique Visser

A (2)

Ik heb een online consult met Angela gehad nadat we eerst kennis gemaakt hadden. Angela bood mij een consult van een uur aan om dieper op mijn vragen en klachten in te kunnen gaan. Ik had geen idee wat ik er van kon verwachten, dus het was voor mij een kwestie van ervaren en over me heen laten komen. Een uur? Dat is best lang, waar moeten we het allemaal over hebben? Dat is wat ik dacht. Maar wat ging dat uur snel voorbij! We hebben een heel open en eerlijk gesprek gehad. Een gesprek over lichamelijke klachten, psychische klachten, over eetgedrag, schema’s en noem maar op! Voor mij een heel waardevol gesprek waar ik zeker veel mee kan.

Ik ben niet zo van het beeldbellen, maar het viel me eigenlijk erg mee. De sfeer was ontspannen en ik kreeg heldere en duidelijk tips en adviezen, maar bovenal adviezen waar ik ook daadwerkelijk wat mee kan! Dus niet van die adviezen die aan Jan en allemaal gegeven worden, maar advies op maat, advies wat IK nodig heb, wat bij mij als persoon past EN advies wat in de praktijk haalbaar is. Daarnaast stuurde ze mij dezelfde dag nog het verslag van ons gesprek toe, kreeg ik ontspanningsoefeningen mee en nog wat andere praktische tips..

Ik kan zo een hele pagina vullen met hoe enthousiast ik ben over ons gesprek, maar ik zou gewoon zeggen; ervaar het zelf! Het is de investering meer dan waard!

Yvonne