Holistisch voedingsconsult

Holistisch voedingsconsult/traject

In een voedingsconsult kijk ik, hoor ik en voel ik samen met jou mee naar waar de onderliggende oorzaken liggen van waar jij tegen aan loopt. Heb je pijn? Loop je vast? Heb je ergens last van waar je maar niet de vinger op kan leggen en loop je van het kastje naar de muur? Dan is een voedingsconsult iets voor jou omdat voeding zoveel meer is dan alleen iets wat je in je mond stopt. Ook emoties, gedachten, trauma’s, je verleden etc zijn voeding. Dit alles neem ik allemaal in een consult onder de loep.
 

Voeding is niet de enige manier om gezonder te worden en je lichter te voelen en beweging ook niet. Toch is dit waar veelal de aandacht op gevestigd wordt. Gewoon wat gezonder eten. Wat meer bewegen en wat minder stressen. Echter wijst de praktijk uit dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Zo zijn er tot heden meer mensen die chronisch ziek zijn en/of chronische aandoeningen hebben dan gezond. Hoe kan dat dan?

De waarheid is dat er meer is dan alleen ons fysieke lichaam. Dat wisten ze 500 jaar geleden al en wordt steeds duidelijker dat de oude wijsheid meer voor onze gezondheid kan doen dan de moderne. Als Holistisch Therapeut is het dan ook mijn missie – naast mijn eigen levenservaring –  om de oude wijsheid in een nieuw jasje te steken.

Ik werk dan ook niet met standaard plannen Dit kan ook niet want elk mens is anders en heeft een andere levenswijze, andere behoeften en een eigen-wijze systeem. Natuurlijk heb ik de nodige kennis opgedaan wat ik dagelijks upgrade, maar werk ik vooral intuïtief. Ik voel, kijk en luister naar jou, naar jouw emotionele systeem. Naar jouw mentale systeem. Naar jouw energetische systeem en naar jouw fysieke systeem, en voel in waar de energie stagneert en wat er voor nodig is om deze weer te laten stromen. Zo geloof ik er in dat alle klachten en aandoeningen meerdere lagen van oorzaak hebben en veelal ook met emoties te maken hebben. Vele klachten kunnen ook hun oorsprong vinden uit je jeugd, conceptie, voorouders. Dit wordt allemaal meegenomen in een consult.

In een 1e consult (online of live) zit er een uitgebreide intake bij.

Een traject is gemiddeld tussen de 3 en 5 consulten en bevat meerdere keuzes..

• Water: 1 losse consult, online van 60 minuten voor €107,-

• Aardetraject = 3 consulten voor €319,-

• Luchttraject = 3 online consulten + 1,5 uur wandelcoaching, inclusief notitieboekje met afgestemde, persoonlijke affirmaties, in de mooie stad aan het wad Harlingen voor €557,-

• Vuurtraject is het Luchttraject + 2 PHP metingen in Harlingen voor €792,-

https://www.angelakamstra.nl/personal-hormonal-profiling-stabiliseert-je-hormonen/
Hier kan je meer lezen over wat een PHP meting inhoud. De consulten en de metingen plannen we samen in. Tussen de 2 metingen dient rond de 6-8 weken te zitten. In deze periode plannen we de consulten ook.

••》 De trajecten zijn mogelijk om in termijnen te betalen

Ready when you are ready om er totaal voor te gaan! 🌱🌳

Recensies

Dominique-Visser

Ik ken Angela al langere tijd, maar had nog nooit een visualisatie bij haar gedaan. Dit deden we via videochat. Na even gewoon bij gepraat te hebben. gingen we de visualisatie doen. Was best even raar in het begin. Met je ogen dicht op de bank zitten en luisteren naar Angela haar stem die je op een prettige rustige manier begeleid, helpt. Doordat ik in het begin toch even gespannen was kon ik al gauw verschil merken in mijn lichaam en dan bedoel ik ontspannen en in mijn linkerarm tintelingen. Het voelde net als of het allemaal beter ging stromen de energie, doorbloeding. Tijdens de visualisatie werd er op de ademhaling gelet, een kleur benoemen die voor mij goed voelde veilig en door eigen handen op hart en onderbuik te leggen contact te maken met je innerlijk, het voelen van je ademhaling. Het tintelen in mijn linkerarm was in het begin een raar en ook wel even naar gevoel maar dat nam dat veranderde al gauw naar een goed gevoel aangenaam. het voelde heel goed.

Mijn arm werkte daarna ook wat beter. Ik heb in 2015 een herseninfarct gehad en heb nog rest verschijnsel in mijn linker arm en been en kon echt duidelijk verschil voelen. De ademhalingsoefening pas ik nu vaker toe om goed in mijn rust te komen en merk dat dat echt helpt. Ik raad het echt aan een visualiatie te doen. Het heeft mij nu al geholpen om dichterbij mezelf te kunnen komen.

Dominique Visser

A (2)

Ik heb een online consult met Angela gehad nadat we eerst kennis gemaakt hadden. Angela bood mij een consult van een uur aan om dieper op mijn vragen en klachten in te kunnen gaan. Ik had geen idee wat ik er van kon verwachten, dus het was voor mij een kwestie van ervaren en over me heen laten komen. Een uur? Dat is best lang, waar moeten we het allemaal over hebben? Dat is wat ik dacht. Maar wat ging dat uur snel voorbij! We hebben een heel open en eerlijk gesprek gehad. Een gesprek over lichamelijke klachten, psychische klachten, over eetgedrag, schema’s en noem maar op! Voor mij een heel waardevol gesprek waar ik zeker veel mee kan.

Ik ben niet zo van het beeldbellen, maar het viel me eigenlijk erg mee. De sfeer was ontspannen en ik kreeg heldere en duidelijk tips en adviezen, maar bovenal adviezen waar ik ook daadwerkelijk wat mee kan! Dus niet van die adviezen die aan Jan en allemaal gegeven worden, maar advies op maat, advies wat IK nodig heb, wat bij mij als persoon past EN advies wat in de praktijk haalbaar is. Daarnaast stuurde ze mij dezelfde dag nog het verslag van ons gesprek toe, kreeg ik ontspanningsoefeningen mee en nog wat andere praktische tips..

Ik kan zo een hele pagina vullen met hoe enthousiast ik ben over ons gesprek, maar ik zou gewoon zeggen; ervaar het zelf! Het is de investering meer dan waard!

Yvonne