Holistisch voedingsconsult

Holistisch voedingsconsult/traject

In een voedingsconsult kijk ik, hoor ik en voel ik samen met jou mee naar waar de onderliggende oorzaken liggen van waar jij tegen aan loopt. Heb je pijn? Loop je vast? Heb je ergens last van waar je maar niet de vinger op kan leggen en loop je van het kastje naar de muur? Dan is een voedingsconsult iets voor jou omdat voeding zoveel meer is dan alleen iets wat je in je mond stopt. Ook emoties, gedachten, trauma’s, je verleden etc zijn voeding. Dit alles neem ik allemaal in een consult onder de loep.
 

Voeding is niet de enige manier om gezonder te worden en je lichter te voelen en beweging ook niet. Toch is dit waar veelal de aandacht op gevestigd wordt. Gewoon wat gezonder eten. Wat meer bewegen en wat minder stressen. Echter wijst de praktijk uit dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Zo zijn er tot heden meer mensen die chronisch ziek zijn en/of chronische aandoeningen hebben dan gezond. Hoe kan dat dan?

De waarheid is dat er meer is dan alleen ons fysieke lichaam. Dat wisten ze 500 jaar geleden al en wordt steeds duidelijker dat de oude wijsheid meer voor onze gezondheid kan doen dan de moderne. Als Holistisch Therapeut is het dan ook mijn missie – naast mijn eigen levenservaring –  om de oude wijsheid in een nieuw jasje te steken.

Ik werk dan ook niet met standaard plannen Dit kan ook niet want elk mens is anders en heeft een andere levenswijze, andere behoeften en een eigen-wijze systeem. Natuurlijk heb ik de nodige kennis opgedaan wat ik dagelijks upgrade, maar werk ik vooral intuïtief. Ik voel, kijk en luister naar jou, naar jouw emotionele systeem. Naar jouw mentale systeem. Naar jouw energetische systeem en naar jouw fysieke systeem, en voel in waar de energie stagneert en wat er voor nodig is om deze weer te laten stromen. Zo geloof ik er in dat alle klachten en aandoeningen meerdere lagen van oorzaak hebben en veelal ook met emoties te maken hebben. Vele klachten kunnen ook hun oorsprong vinden uit je jeugd, conceptie, voorouders. Dit wordt allemaal meegenomen in een consult.

In een 1e consult (online of live) zit er een uitgebreide intake bij.

Een traject is gemiddeld tussen de 3 en 5 consulten en bevat meerdere keuzes..

• Water: 1 losse consult, online van 60 minuten voor €107,-

• Aardetraject = 3 consulten voor €319,-

• Luchttraject = 3 online consulten + 1,5 uur wandelcoaching, inclusief notitieboekje met afgestemde, persoonlijke affirmaties, in de mooie stad aan het wad Harlingen voor €557,-

• Vuurtraject is het Luchttraject + 2 PHP metingen in Harlingen voor €792,-

https://www.angelakamstra.nl/personal-hormonal-profiling-stabiliseert-je-hormonen/
Hier kan je meer lezen over wat een PHP meting inhoud. De consulten en de metingen plannen we samen in. Tussen de 2 metingen dient rond de 6-8 weken te zitten. In deze periode plannen we de consulten ook.

••》 De trajecten zijn mogelijk om in termijnen te betalen

Ready when you are ready om er totaal voor te gaan! 🌱🌳

Recensies

In mijn leven ben ik niet zo lief geweest voor mijn menselijke jasje. Het heeft door de jaren heen aardig wat te verduren gekregen. Misbruikt, boos op geweest, afgedankt, afgekeurd tot en met.

Ditzelfde voertuig heeft me twee pracht dochters gegeven. Maar wat ik jarenlang in mijn hoofd alleen maar kon zien, was hoe mijn lijf veranderd was, ik haar niet mooi vond omdat ze niet voldeed aan de norm en ik al helemaal geen binding ermee voelde, laat staan wilde. Mijn relatie met eten was daarnaast verstoord en zat vol in de overlevingsmodus.

Daar waar ik mensen leer over schaduwwerk en loslaten, heb ik daar zelf evengoed iets in te doen… iets met belichaming, letterlijk.🤭

Dus ben ik gestart bij Angela Kamstra. Sinds april ben ik bezig met een ‘Lief voor mijn lijf-traject.

Qua loslaten ben ik noodgedwongen begonnen simpelweg omdat mijn leven in puin lag en ik met de kloten voor het blok gezet werd. Dat heeft me een hoop lieve prachtmensen op mijn pad gebracht die elk van hen me hielp met het loslaten van laagjes en stukken waarvan ik soms het benul niet had, maar het moest wél los! Weg met die handel! Ik ben sinds mijn 16e bezig met zelfontwikkeling, maar ditmaal werd het een snelcursus ‘Loslaten voor Gevorderden’ die ik te verhapstukken kreeg.

Dit traject met Angela is daar een soort hekkensluiter van. Wat wéét deze vrouw véél! 🙏🏼

Ik ben bezig om mijn lijf te helpen ontgiften dmv een lange leverreiniging. Hoor ik veel nieuwe kennis die nu ‘klikt’ in mijn systeem wat maakt dat ik mijn lijf leer te voeden ipv te vullen. Leer over gezond eten en ben ik inmiddels 8kg kwijt aan overtollige bagage. Niet als doel, maar als prettig bijgevolg van het werk wat we doen. Is het belangrijk voor me dat ik me goed voel ipv hoe ik eruit zie.

Na eerdere voedingsadviezen en diëten is dit voor het eerst iets wat mij écht helpt (en geen quickfix) want ik voel en zie mijn lijf veranderen ten goede. Maar dat begint aan de binnenkant!! Ik word helderder en mijn behoefte aan dempen is weg.

En veel belangrijker nog; ik hou van mezelf zoals ik Ben. Ik zorg nu goed voor mijn prachtlijf daar waar ze mijn lieve voertuig is in dit leven. Ik ben dankbaar voor alles waaraan ze geboorte heeft gegeven en waar ze me doorheen heeft bewogen en nog gaat doen. 💛
vrouw Angela Kamstra
Anne